Scroll Top

 Syntrus Achmea  online Summit  

 videocontent voor talkshow  

 Videocontent t.b.v. Online Summit 

Al ruim 60 jaar is Syntrus Achmea Real Estate & Finance investment manager in vastgoed en hypotheken voor institutionele beleggers. Zij financieren, ontwikkelen en beleggen in vastgoed en hypotheken in opdracht van pensioenfondsen en andere institutionele beleggers zoals verzekeraars en charitatieve instellingen.

Syntrus Achmea organiseert elk jaar een seminar voor zijn institutionele klanten (pensioenfondsen, verzekeraars en charitatieve instellingen), waarin op basis van marktverwachtingen kennis wordt aangereikt waarmee klanten betere beslissingen kunnen nemen over hun beleggingen in hypotheken en vastgoed.

Het thema van de online summit is het grote tekort aan (betaalbare en duurzame) woningen in Nederland. Syntrus Achmea wil graag laten zien welke kansen hierdoor ontstaan voor klanten, zowel financieel als maatschappelijk. De doelgroep bestaat uit bestuurders, fiduciair managers en overige adviseurs van onze klanten, specifiek gericht op het beleggingsbeleid.

 Jos Sentel   Outlook 2022-2024 

Het inhoudelijk en visueel vormgeven van een 3-tal onderwerpen, ter introductie op een tafelgesprek met diverse experts uit de branche. Zo uit te voeren, dat deze middelen uitnodigen voor een gesprek en inhoudelijke discussie aan tafel.

Het creëren van videocontent voor de talkshow. In zo’n vorm, dat deze content niet alleen tijdens de talkshow kan worden vertoond, maar ook later nog ‘los’ kan worden ingezet tijdens seminars, studie-avonden, presentaties en online websites en platformen. Zo is het rendement van de te maken content voor onze klant het hoogst.

 Resultaat 

Het produceren van drietal films, journalistiek opgezet als achtergrondreportages die het verhaal van de verschillende onderwerpen in omvangrijkheid en belang heel compact belichten. Deze films worden tijdens de talkshow vertoont op een groot scherm en beeldvullend meegenomen in de registratie voor online publiek.

 Ingrid Hulshoff   Vastgoed 

De huidige woningmarkt wordt gedomineerd door prijsstijgingen en een tekort aan passende en betaalbare woningen. Een groot maatschappelijk probleem waar we met zijn allen voor staan, evenals het terugdringen van CO2 uitstoot. Tegelijkertijd zien we dat beleggers onderdeel kunnen zijn van de oplossing omdat zich kansen voordoen om een gezonde, veilige en betaalbare woonomgeving te realiseren.

 Robert-Jan Reitsma   Hypotheken 

De hypotheekmarkt heeft nauwelijks last van de coronacrisis. Beleggers in hypotheken hebben ook de komende jaren gunstige risico-rendementen verhoudingen in het vooruitzicht. Tegelijkertijd is er meer aandacht voor verduurzaming van de portefeuille. Er komen steeds meer initiatieven, die consumenten stimuleren hun woning verder te verduurzamen. Ondanks de corona-pandemie blijft het fundament van de Nederlandse koopwoningmarkt sterk.

Brainstormsessie?
 MEER 
 CASES