Scroll Top

 Achmea  Corporate 

 

 Animatie 

 Achmea   De Toekomst van Samenwerken 

 Achmea Animaties 

Animatie is een uitstekend middel om kort en bondig producten, diensten en instructies onder de aandacht te brengen van de kijker. In opdracht van Achmea Corporate ontwikkelen wij animaties, die ingewikkelde inhoud op een dynamische en toegankelijke manier overbrengt. Door gebruik te maken van een aansprekende voice-over creëert men op langer termijn herkenbaarheid in stijl en vorm.

 De toekomst 
 van Samenwerken 

Achmea kijkt vooruit met de Toekomst van Samenwerken. Door middel van deze animatie worden medewerkers geënthousiasmeerd over de komst van de nieuwe digitale werkplek. Gemaakt in de animatiestijl van Achmea maar met een nieuwe, frisse en luchtige toon en knipoog zodat iedereen direct aan de slag wil met Office 365. Niet alleen om te enthousiasmeren maar ook om te activeren!

 Achmea Verder-Coach 

Werken verandert. Bestaande banen verdwijnen, nieuwe ontstaan en we werken langer door. Dit vraagt van ons dat we wendbaar en vitaal zijn. Binnen Achmea kun je samen met de Verder-coach overleggen over inzetbaarheid en de richting waarin jij je kunt ontwikkelen. D.m.v. een korte uitleg-animatie (in de huisstijl van Achmea), wordt werknemers uitgelegd wat de meerwaarde is van de Verder-coach.

 Achmea Select 

Werknemers informeren over gewijzigde arbeidsvoorwaarden: waarom enkel in tekstvorm? Animatie in de eigen huisstijl is hierop een uitstekende aanvulling. Achmea heeft een animatie (inclusief storytelling) laten ontwikkelen over Select met daarin duidelijke uitleg over de gewijzigde regels rondom verlofuren, vakantiedagen en extra salaris.

 Achmea Blink 

Blink is het interne social platform van Achmea. Hierop wordt kennis en ervaringen van collega’s gedeeld. Daarnaast kunnen medewerkers het efficiënt inzetten om samen te werken. De virtuele werkplek maakt je flexibel en zorgt ervoor dat je beter bent verbonden met je collega’s.

 MEER 
 CASES 

Secured By miniOrange