Scroll Top

 Centraal Beheer  Zappar 

 

 Interactieve kaarten 

 Deel deze case  

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 Centraal Beheer – Hypotheek kaart  

 Interactieve kaarten 

Centraal Beheer bouwt graag een speciale band op met hun klanten. Zo sturen zij o.a. met bijzondere gelegenheden een kaartje, bijvoorbeeld met een verjaardag of het afsluiten van een hypotheek. In samenwerking met Achmea Creatieve Diensten werd een interactieve kaart ontwikkeld. Deze zorgt ervoor dat een fysieke kaart door middel van augemented reality tot leven komt. D.m.v. een app op de smartphone of tablet zie je een ‘virtuele’ laag.

 Meerwaarde augemented reality (AR) 

De inzet van AR brengt verschillende voordelen met zich mee. Naast de unieke beleving die voor een verassingsmoment zorgt, kun je AR ook functioneel inzetten. Bijvoorbeeld voor het overbrengen van extra informatie (kernwaarden), tutorial doeleinden en inspiratie. De technologie ontwikkelt zich steeds verder en wordt gebruiksvriendelijker. Naar verwachting worden er ongeveer 2,5 miljard AR-apps per jaar geïnstalleerd.

Verras Centraal Beheer klanten met een unieke ervaring, waar zij een bijzonder gevoel aan over houden. Zorg ervoor dat het middel goed aansluit bij de merkwaarden ‘positief’, ‘oplossingsgericht’ en ‘persoonlijk’.

De bestaande fysieke kaart wordt vervangen door een fysieke Zappar-kaart, die je kunt scannen met je telefoon. Door augmented reality te koppelen aan een fysieke kaart ontstaat een verassende ervaring voor de gebruiker. De Zappar kaart komt tot leven in de woonkamer van de klant.

 Resultaat 

Twee interactieve kaarten die een unieke beleving voor de klant creëren. Bij het scannen van de kaart komt een showband tevoorschijn, die een toepasselijk lied speelt. Dit zorgt voor een glimlach bij de ontvanger, en heeft een positief effect op de klantbeleving. Een extra interactief moment zorgt ervoor dat je ook met de showband op de foto kan of dat zij nog een extra liedje spelen.

 1. Download 

CB Zappar download

Download de Zappar app op de smartphone of tablet.

 2. Scan 

CB Zappar scan

Open de Zappar app en scan de kaart.

 3. Bekijk 

CB Zappar bekijk

Geniet van het exclusieve optreden!

 Centraal Beheer – Verjaardagskaart  
0
.000
verzonden kaarten
0
.700
kaarten zijn gescand
0
%
heeft interactie met de kaart
 ANDERE
 CASES