Scroll Top

 Achmea  Trade Your Trip 

 

 Interne activatie 

 Het nieuwe proces van
 geannuleerde vakanties 

Achmea is gestart met een nieuw proces waarbij ze geannuleerde vakanties overnemen en verkopen via de site Trade Your Trip. Hierdoor verdienen reisorganisaties niet meer dubbel aan geannuleerde vakanties, wat de schadelasten laag houdt en waardoor de klanten binnen één telefoontje geholpen kunnen worden.

Naast de genoemde financiële voordelen speelt ook het maatschappelijk belang een belangrijke rol. Want zodra een vakantie niet verkocht wordt, wordt deze gedoneerd aan Stichting Reis met je Hart.

Om de werknemers van Achmea aan te sporen dit nieuwe proces toe te passen in hun dagelijkse werk, worden de verschillende voordelen zichtbaar gemaakt in een film.

 Achmea  Trade Your Trip 

Laat zien wat de voordelen zijn van Trade Your Trip, zodat de werknemers worden aangespoord dit nieuwe proces toe te passen in hun dagelijkse werk.

Niet alleen de financiële voordelen en het gemak van dit nieuwe proces zichtbaar maken maar met name het maatschappelijk belang. Door in beeld te brengen aan wie een reis gedoneerd kan worden, nadat deze niet is verkocht, zien de werknemers waarvoor ze het doen.

 Resultaat 

Een film die intern wordt gedeeld, die alle werknemers enthousiasmeert en ieder merk van Achmea aanspoort het proces toe te passen in hun dagelijkse werk.

 ANDERE 
 ACHMEA 
 CASES 
Secured By miniOrange