Scroll Top

 Atriumgroep  FSSC 22000 

 

 Animaties 

 How to achieve a FSSC 22000 certificate 

 FSSC 22000 animaties 

De FSSC 22000 certificering is in het leven geroepen om de veiligheid van voedsel nog beter te controleren en te waarborgen binnen de voedingsmiddelenindustrie. Met deze standaard worden de verschillende, lokale, normen binnen de voedselveiligheid samengevoegd tot één wereldwijd geaccepteerd certificaat.

Een ander veelgebruikt certificaat is ISO 22000, deze certificering wordt niet geaccepteerd door de Global Food Safety Initiative. Voedselfabrikanten worden daarom aangespoord hun ISO 22000 certificaat om te zetten naar de wereldwijd geaccepteerde FSSC 22000.

NetwerkZes ontwikkelde diverse animaties over FSSC 22000. In de animaties wordt op een toegankelijke manier uitgelegd wat de voordelen zijn en hoe je als voedselfabrikant dit certificaat kunt verkrijgen. Ook wordt uitgelegd hoe men het huidige certificaat makkelijk kan omzetten naar een ISO 22000 certificering. NetwerkZes creëerde niet alleen de inhoud van de animaties maar ontwikkelde ook de volledige animatiestijl.

Maak zichtbaar wat de voordelen van FSSC 22000 certificering zijn, om voedselfabrikanten aan te sporen dit certificaat aan te vragen en zo de nieuwe standaard te maken binnen de voedselveiligheid.
Een serie uitleg animaties met een eigen ontworpen animatiestijl en karakters die aansluit bij de internationale identiteit van FSSC 22000.

 Resultaat 

Een animatiestijl met unieke personages en elementen. Op een toegankelijke en begrijpelijke manier wordt uitgelegd wat de voordelen zijn van FSSC 22000, hoe een voedselfabrikant dit certificaat kan aanvragen en hoe je kunt overstappen van ISO naar FSSC. In een later stadium zijn de animaties door NetwerkZes gelokaliseerd voor de Japanse, Chinese en Spaanse markt.

 Ontwikkeling animatiestijl 

Scene fabriek

Scene fabriek

Scene autos

 Uitleganimaties 

 FSSC: From ISO to FSSC 

 Why: FSSC 22000? 

 How to achieve FSSC 22000Q 
 ANDERE
 CASES