Scroll Top

 Achmea it  keten distributie 

 

 Animatie & Infographic 

 Animatie & infographic 

De wereld is volop bezig met het innoveren en vernieuwen van bedrijfsprocessen. Dit alles om maximale klant- en medewerker waarde te realiseren. Dit geldt ook voor Achmea. De backoffice, midoffice en frontoffice worden gedigitaliseerd. Er wordt steeds meer gekeken naar het perspectief vanuit de klant en medewerker voor zowel business als IT-oplossingen.

Al deze veranderingen vragen om een nieuwe inrichting van het IT-oplossingen ecosysteem. Er wordt nieuwe dienstverlening en functionaliteit toegevoegd aan vernieuwde oplossingen.

 Communicatiemiddelen 

Om deze transitie op duidelijke manier uit te leggen aan de medewerkers van IT Distributie en het management/ directie van de verschillende merken (Interpolis, Centraal Beheer, Avéro Achmea en FBTO zijn er een animatie en een infographic ontwikkeld.

 Metafoor 

Klanten van Centraal Beheer ontvangen ieder jaar een prolongatiemail waarin wordt bevestigd dat zij ook het komende jaar weer goed verzekerd zullen zijn. Daarnaast willen zij graag vertellen hoe hun klanten in het afgelopen jaar zijn geholpen. Drie bijzondere klantcases zijn vertaald naar korte animatiefilms, die laten zien welke maatoplossingen zijn gerealiseerd. Op basis van bestaande illustraties ontwikkelde NetwerkZes een eigen animatiestijl voor Centraal Beheer. De animaties worden met het jaarlijkse prolongatie bericht meegestuurd.
 MEER 
 CASES