Scroll Top

 Spin Master  Commercials 

 

 Lokalisatie en dubbing 

 Deel deze case  

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 Commercial  Paw Patrol – 3 verschillende talen 

 Lokalisatie 

Internationale speelgoedfabrikanten produceren hun commercials in Amerika en distribueren deze vervolgens wereldwijd. In de praktijk blijkt dat de montage, vormgeving en voice-over teksten niet altijd goed passen bij de lokale afzetmarkt binnen Europa.
 Advies 
Wij adviseren (speelgoed)merken over hun specifieke lokalisatie. Door bijvoorbeeld één unieke stem te casten voor het product, creëren we aansluiting met de lokale markt. Spin Master vindt het daarom belangrijk dat hun content wordt gelokaliseerd door kenners van de markt.
 Distributie 
Wij ontzorgen graag, door ook de distributie van de middelen (in ieder gewenst formaat) op digitale platformen en TV kanalen in orde te maken. Door onze kennis, techniek en certificering zijn wij in staat binnen de EU & wereldwijd de gewenste uitzendbestanden aan te leveren.

 Commercial  Bakugan Baku Gear 

 Commercial   Hatchimals Cosmic Candy 

 Commercial   Monster Jam – Megalodon Storm 

 Lokalisatie  Flappy en Flora 

 Dubbing speelgoed 

Unieke stemmen voor verschillende speelgoedproducten worden gecast door NetwerkZes. Scripts worden vertaald om vervolgens te worden ingesproken in de audiostudio. O.a. voor de producten: Meccanoid, Brightlings, Luvabella, en Flappy. Voor de robot Meccanoid G15 KS en Meccanoid 2.0 XL werden maar liefst 7.000 verschillende interacties ingesproken.

 Commercial  Luvabella 

 Commercial  Meccano Meccanoid 

 Commercial  Brightlings 

 Webisodes 

Ter promotie van de Hatchimals speelgoed producten heeft fabrikant Spin Master een eigen tekenfilmserie geanimeerd. Voor de Benelux heeft NetwerkZes de volledige lokalisatie verzorgd. Er werd een officiële casting uitgezet voor stemacteurs, de scripts zijn vertaald en de Nederlands/Vlaamse dubbing is opgenomen in de studio.

Naast de dubbing werkzaamheden is er een Nederlandse jingle gemaakt en werd de vormgeving aangepast. De Hatchimals webisodes zijn te bekijken op het officiële YouTube-kanaal van Spin Master.

 Hatchimals  Dit is Team Hatchimals 

 Hatchimals  Het Zandkasteel Avontuur 

 Hatchimals  De Hatchy Spelen 

 Hatchimals  Hatchimals Got Talent 

 MEER 
 CASES