Scroll Top

 Centraal  Beheer 

 

 Animaties 

 Deel deze case  

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 Centraal Beheer   Geld als middel, geluk als doel 

 Animatiestijl ontwikkelen 

Animatie is een uitstekend middel om kort en bondig producten, diensten en instructies onder de aandacht te brengen van de doelgroep. In opdracht van Centraal Beheer werd een animatiestijl ontwikkelt, gebaseerd op bestaande huisstijlfiguren. Door de animaties altijd kort op te bouwen, en met een knipoog wordt de inhoudelijke boodschap op een toegankelijke manier overgebracht.

 Geld als middel, geluk als doel 

Centraal Beheer is opgericht om mensen te helpen. Iedere dag weer. Met een landelijk netwerk van specialisten zorgen zij al meer dan 100 jaar voor gepaste oplossingen. Die niet alleen goed zijn, maar vooral ook goed voelen. Je kunt bij hun terecht voor verzekeringen, financiële producten en diensten. Hiermee bieden zij zekerheid en veel gemak.

 Prolongatie 

Klanten van Centraal Beheer ontvangen ieder jaar een prolongatiemail waarin wordt bevestigd dat zij ook het komende jaar weer goed verzekerd zullen zijn. Daarnaast willen zij graag vertellen hoe hun klanten in het afgelopen jaar zijn geholpen. Drie bijzondere klantcases zijn vertaald naar korte animatiefilms, die laten zien welke maatoplossingen zijn gerealiseerd. Op basis van bestaande illustraties ontwikkelde NetwerkZes een eigen animatiestijl voor Centraal Beheer. De animaties worden met het jaarlijkse prolongatie bericht meegestuurd.

 Prolongatie   Stoomtrein 

 Prolongatie   Woonboerderij 

 Prolongatie   Gesprongen waterleiding 

 Online Schade melden 

Een deuk in je auto, stormschade of je vloer stuk door een lekkende wasmachine. Soms zit het gewoon even tegen. Gelukkig kun je heel eenvoudig online je schade melden via Mijn Centraal Beheer of de Centraal Beheer app. Door middel van een korte animatie leggen we het proces snel en gemakkelijk uit.
 MEER 
 CASES