Scroll Top

 JAKKS Pacific  Commercials 

 

 Lokalisaties 

 JAKKS Pacific 

JAKKS Pacific is toonaangevend op het gebied van ontwerpen, produceren en wereldwijd distribueren van speelgoed. Gevestigd in Amerika, worden de speelgoed commercials primair gecreëerd voor het Amerikaanse publiek. Om deze goed aan te laten sluiten op de Europese afzetmarkt (Benelux, Frankrijk) is NetwerkZes als kenner van de markt benadert voor de lokalisatie werkzaamheden.

 Commercial  Phineas en Ferb 
Voor de bekende Disney animatieserie Phineas en Ferb is een speelgoed achtbaan ontwikkeld, die ook in Nederland op de markt is gebracht. NetwerkZes creëerde voor dit product een exclusieve commercial met een Nederlandse uitstraling. Dit is bijzonder omdat Amerikaanse content meestal kant en klaar wordt aangeleverd voor uitzending.

 Lokalisatie 

Voor JAKKS Pacific heeft NetwerkZes diverse lokalisaties verzorgd voor de Benelux en Frankrijk. Scripts worden vertaald en unieke stemmen worden zorgvuldig gecast voor verschillende speelgoed producten. O.a. voor de producten: Frozen 2 Elsa & Sven ‘poppen’, Disney Princesses, Incredibles 2 ‘Power Couple’ en Mario Kart. Deze lokalisaties worden opnieuw gemonteerd en gedistribueerd naar lokale televisiezenders en diverse (digitale) platformen.

 Frozen II  Elsa & Sven 

Voor de merchandise van Frozen II – Sven & Elsa werd een Franse bioscoop commercial van 20 seconden gecreëerd. Om de commercial in de Franse bioscopen te vertonen dient het aan strenge en specifieke voorwaarden te voldoen. NetwerkZes heeft een Dolby 5.1 mix laten ontwikkelen. MédiaVision, vertoont deze reclame in de Franse bioscopen.

 MEER 
 CASES