NetwerkZes full service content bureau

Content bureau

Creatie

Storytelling

Contentstrategie

 JAKKS Pacific  Commercials 

 

 Lokalisaties 

 JAKKS Pacific 

JAKKS Pacific is één van de voorlopers op de markt voor het ontwerpen en op de markt brengen van kinderspeelgoed. Al een aantal jaar lokaliseert NetwerkZes commercials van JAKKS voor de Benelux en Franse markt. Hieronder valt het her-monteren van commercials, een lokale voice-over en sounddesign toevoegen en het eindbeeld aanpassen voor de lokale markt.

 Commercial  Phineas en Ferb 
Voor de speelgoed achtbaan van Phineas en Ferb heeft NetwerkZes een Nederlandse commercial gecreëerd en dit vervolgens gedistribueerd. Dit is erg bijzonder, omdat in de meeste gevallen bestaand materiaal wordt aangeleverd voor een lokalisatie in andere landen. Onder het creëren viel het schrijven van een script, het uitzetten van een casting, het zoeken van een lokalisatie, opnemen van de commercial en de montage.

 Lokalisatie 

Voor JAKKS Pacific heeft NetwerkZes diverse lokalisaties uitgevoerd/verzorgd voor de Benelux en Frankrijk. Voor de lokalisatie wordt er gezocht naar een geschikte, lokale stem voor bij het product en een script geschreven. Daarnaast wordt hier ook een (her)montage gedaan om de spot beter aan te laten sluiten op de lokale markt. De commercials worden daarnaast ook aangeleverd bij de tv-zenders en digitale advertentie platformen.

 Frozen II  Elsa & Sven 

Voor de merchandise van Frozen II – Sven & Elsa heeft NetwerkZes een bioscoop commercial van 20 seconden gecreëerd. Hiervoor is een Dolby 5.1 mix ontwikkeld en de commercial is aangeleverd bij MediaVision, deze wordt vertoond in Franse bioscopen.

 MEER 
 CASES