Scroll Top

 SVO  food academy 

 

 De opleider in de foodsector  

 Ik blijf vers! 

De SVO food academy biedt trainingen, opleidingen en workshops aan gericht op her-, bij- en omscholing voor de voedingsindustrie, supermarkten, vers speciaalzaken, foodservice, horeca en catering. De leertrajecten sluiten naadloos aan bij de dagelijkse praktijk en zijn gemakkelijk te combineren met werk.

Om het trainingsaanbod van SVO beter zichtbaar te maken is een promotievideo ontwikkelt. Vakdocenten en leerlingen komen aan het woord over de meerwaarde van SVO en hun trainingen. De video richt zich o.a. op foodprofessionals die hun vaardigheden verder willen ontwikkelen.

Naast de video zijn er tweetal teasers ontwikkelt die de film vanuit twee verschillende invalshoeken aanjagen op de verschillende social media kanalen. Daarnaast zullen de accountmanagers de film actief uitdragen naar bedrijven en werkgevers in de foodsector.

 AANPAK 

Qua storytelling is gekozen voor authentieke ervaringen van twee studenten. Een zelfstandig werkend kok, die zijn kennis wil verbreden met een opleiding tot traiteur en een verkoopmedewerker werkzaam in een slagerij, die de stap naar slager wil maken. De kwaliteit van SVO wordt zichtbaar gemaakt door de vakdocenten, professionele leeromgeving en kwaliteitsproducten.

 Inspiratiefilm  

 teaser   Vakopleiding Slager basis 

“Deze training zorgt ervoor dat ik mij zekerder voel”
Janine – Vakopleiding Slager basis

 teaser   Vakopleiding Traiteur 

“Deze opleiding onderscheid zich door de vakdocent, die je aan zet tot denken”
Sjoerd – Vakopleiding Traiteur

Brainstormsessie?
 MEER 
 CASES