Scroll Top

 Achmea  groepsconferentie 

 

 online talkshow 

 Deel deze case  

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 Achmea Groepsconferentie 

In samenwerking met onze Achmea collega’s van corporate communicatie organiseerde NetwerkZes een online Achmea Talkshow, gepresenteerd door Rens de Jong en Talitha Muusse. Tijdens een gevarieerd programma kwamen bijzondere gasten aan het woord, werden er inspirerende initiatieven vertoond en was er muzikale begeleiding van Marc Jansen.

De Top 300 van Achmea (Directies & Sr. Management) werd bijgepraat over de strategische plannen en de aankomende bestuurswissel. Willem van Duin treedt in april 2021 terug als voorzitter van de Raad van Bestuur van Achmea en de huidige vicevoorzitter Bianca Tetteroo wordt dan benoemd als zijn opvolger.

 Online talkshow 

Gezien ‘de groepsconferentie’ het jaarlijks terugkerende Achmea event, dit jaar niet op locatie kon worden georganiseerd i.v.m. Covid-19 werd er besloten om vanaf locatie een inspirerende talkshow te produceren. Alle voorzorgsmaatregelen werden gewaarborgd zo was alle betrokken crew getest en werden er aparte regie-ruimtes ingericht.

Tijdens de meercamera registratie werd er ook geschakeld naar een andere locatie waar Talitha Muusse, haar eigen gasten ontving en de vragen van de kijkers besprak. De collega’s thuis waren tijdens de show live te zien op de schermen, die in de zaal tussen de stoelen stonden opgesteld. Hiermee werd de kracht om met elkaar in verbinding te blijven benadrukt.

 MEER 
 CASES 
Secured By miniOrange