Scroll Top

 Avéro achmea  podium 

 

 promotievideo 

 Promotievideo 

Avéro Achmea introduceert een gebruiksvriendelijk digitaal klantbedieningsplatform onder de naam Podium. Met Podium wil Avéro Achmea de persoonlijke verzekeringspartner zijn, die proactief bijdraagt aan het succes van hun intermediairs. Om adviseurs te enthousiasmeren voor het platform maken we de werking en meerwaarde van het platform zichtbaar door een korte promotie video.

 persoonlijk 

Tijdens de video maken we direct connectie met de intermediair, een persoonlijke benadering. We creëren herkenning door een gebruiker/intermediair, die werkzaam is in zijn eigen omgeving en gebruik maakt van het platform. De opnames worden afgewisseld met (uitleg)animaties van het platform. Door de afwisseling behoudt de film zijn dynamiek en daarmee de aandacht van de kijker.

De kijker wordt meegenomen in verschillende hoofdstukken waarbij er tijdens ieder hoofdstuk, een aantal specifieke features worden uitgelicht door middel van animatie. Wanneer er nieuwe toepassingen voor het platform worden ontwikkeld kan de video in de toekomst makkelijk worden aangepast.

Brainstormsessie?
 MEER 
 CASES