Scroll Top

 Centraal Beheer  VvE 

 

 Zakelijke communicatie 

 Centraal Beheer – VvE 

 Brand en aansprakelijkheidsrisico 

Op de jaarlijkse VvE bijeenkomst van VvE Belang is Centraal Beheer aanwezig om te presenteren en met haar eigen stand. Met als thema dit jaar: brand en aansprakelijk-heidsrisico.

Centraal Beheer is dé specialist op het gebied van VvE verzekeringen en hebben een eigen VvE specialisten team. Zij weten alles met betrekking tot het afhandelen van brandschades. Dit willen zij graag duidelijk maken aan alle aanwezige VvE bestuurders.

In een film laten we zien hoe het proces verloopt van brand, waarbij de brandweer en Stichting Salvage betrokken zijn, tot afhandeling van een brandschade. We maken zichtbaar wat de meerwaarde van Centraal Beheer expertise is tijdens dit proces.

Zichtbaar maken dat Centraal Beheer de specialist is op het gebied van VvE verzekeringen. Maar ook VvE bestuurders informeren over het gevaar van brand(risico’s) en hoe ze daar het beste naar kunnen handelen in het geval van brand.
Een film waarin het proces van brand tot aan afhandeling van de brandschade in beeld wordt gebracht, zodat de verschillende expertises duidelijk naar voren komen en de meerwaarde van Centraal Beheer zichtbaar wordt gemaakt. Daarnaast drie korte films die online ingezet kunnen worden, waarin iedere expert tips geeft met betrekking tot zijn/haar vakgebied.

 Resultaat 

Door op een luchtige, doch zakelijke manier de informatie over te brengen wordt door middel van één lange en drie korte films duidelijk wat de meerwaarde is van iedere expertise. Centraal Beheer is zichtbaar de specialist op het gebied van VvE verzekeringen en VvE-bestuurders weten bij wie en waar ze terecht kunnen voor al hun vragen.

 Online tips 

  Brandweerman William  

  Salvage coördinator Marc  

  Schaderegelaar Lyske  
 ANDERE
 CASES 
Secured By miniOrange