fbpx

 Avéro Achmea  Het accent op 

 

 video reeks  

 Deel deze case  

 Het accent op 

Ondernemers staan dagelijks voor ingewikkelde keuzes die een grote impact kunnen hebben op hun bedrijfsvoering. Ieder bedrijf is uniek. Dat vraagt om een advies op maat.

Dankzij onafhankelijke adviseurs krijgen bedrijven een passend advies en een eerlijke vergelijking van producten en diensten. En als het nodig is, zelfs een product op maat. Avéro Achmea gelooft in de waarde van advies. Ze willen letterlijk ‘het accent’ leggen op hetgeen waar zij het verschil kunnen maken.

 Het accent op   Verzekeringsartsen

Positioneer Avéro Achmea als de deskundige organisatie met kennis. Ontwikkel een middel waarmee de intermediair hun klanten beter kan adviseren. Secundaire doelstelling genereer meer doorklik naar de website voor meer verdieping over het onderwerp. Doelgroep: intermediairs, adviseurs, directeuren en advieskantoren.

Positioneer de medewerkers van Avéro Achmea als deskundigen met ieder hun eigen specifieke expertise. Deel hun kennis met de beoogde doelgroep door tips en adviezen te geven over actuele onderwerpen waar ondernemers dagelijks mee te maken krijgen. Door hen preventief te adviseren worden veel problemen voorkomen.

 Resultaat 

In een vast format van korte video’s (+/- 60sec.) geven medewerkers van Avéro Achmea antwoord op één specifieke (ondernemers)vraag. Bijvoorbeeld: Wat is de impact van een verplichte AOV? De video’s worden via LinkedIn betaald ingezet, daarnaast kunnen intermediairs de video’s direct inzetten in hun eigen communicatie naar klanten.

 Het accent op   Verplichte AOV 

 MEER 
 CASES