Scroll Top

 Avéro Achmea  Het accent op 

 

 video reeks  

 Zo ondersteunen wij adviseurs 

Ondernemers staan dagelijks voor ingewikkelde keuzes die een grote impact kunnen hebben op hun bedrijfsvoering. Bedrijven zoeken oplossingen die zorgen voor continuïteit. Een vakkundig advies van een onafhankelijk specialist is daarbij onmisbaar. Adviseurs kennen het bedrijf en zijn op de hoogte van de uitdagingen en risico’s. Daarom zijn de verzekeringen en diensten van Avéro Achmea alleen via adviseurs af te sluiten.

Avéro Achmea werkt met adviseurs die de veranderingen in de markt als een kans zien. Adviseurs die ondernemend, onafhankelijk en vernieuwend zijn. Dankzij deze onafhankelijke adviseurs krijgen bedrijven een passend advies en een eerlijke vergelijking van producten en diensten. En als het nodig is, zelfs een product op maat.

Avéro Achmea doet er alles aan om adviseurs hierbij te ondersteunen met verschillende middelen. Zodat het advies nog beter past bij specifieke omstandigheden en de vraag van hun klanten. Avéro Achmea gelooft in de waarde van advies en legt daarom graag letterlijk ‘het accent’ op hetgeen waar zij het verschil kunnen maken.

 Het accent op  Overstromingsrisico

Positioneer Avéro Achmea als de deskundige organisatie met kennis. Ontwikkel een middel waarmee de intermediair hun klanten beter kan adviseren. Secundaire doelstelling genereer meer doorklik naar de website voor meer verdieping over het onderwerp. Doelgroep: intermediairs, adviseurs, directeuren en advieskantoren.

Positioneer de medewerkers van Avéro Achmea als deskundigen met ieder hun eigen specifieke expertise. Deel hun kennis met de beoogde doelgroep door tips en adviezen te geven over actuele onderwerpen waar ondernemers dagelijks mee te maken krijgen. Door hen preventief te adviseren worden veel problemen voorkomen.

 Resultaat 

In een vast format van korte video’s (+/- 60sec.) geven medewerkers van Avéro Achmea antwoord op één specifieke (ondernemers)vraag. Bijvoorbeeld: Wat is de impact van een verplichte AOV? De video’s worden via LinkedIn betaald ingezet, daarnaast kunnen intermediairs de video’s direct inzetten in hun eigen communicatie naar klanten.

 LinkedIn  Advertenties 

 Het accent op   Verplichte AOV 

Brainstormsessie?
 MEER 
 CASES 
Secured By miniOrange