Scroll Top

 Wij  Techniek 

 

 Social Media Content – Externe communicatiemiddelen  

 Social Media Content 
 Externe communicatiemiddelen 

Wij Techniek is het ontwikkelingsfonds voor de technische installatiebranche. Zij motiveren vakmensen in de branche om hun talent en kennis optimaal te ontwikkelen en in te zetten voor een toekomstbestendige leefomgeving. Van engineer tot monteur, van werkvoorbereider tot uitvoerder, van HR-adviseur tot magazijnmedewerker en van leerling tot directeur.

Wij Techniek heeft een aantal belangrijke thema’s (inclusiviteit, diversiteit, goed werkgeverschap, digitalisering, toekomst en duurzaamheid) die zij graag goed zichtbaar willen maken in online communicatiemiddelen. De focus ligt hierbij zowel op zij-instroom als het behoud van vakmensen. Laat zien dat Wij Techniek hulp biedt in persoonlijke ontwikkeling en dat zij zorgen voor toekomstbestendige en duurzaam inzetbare vakmensen.

Er zijn in de sector veel verschillende soorten technische bedrijven, die gebruik maken van de producten en diensten van Wij Techniek. Zij hebben de thema’s een plek gegeven binnen hun bedrijfscultuur. Door de thema’s zichtbaar te maken aan de beoogde doelgroep, inspireren we andere bedrijven, medewerkers en leidinggevende om ook de samenwerking met Wij Techniek aan te gaan.

 Resultaat 

In diverse korte video’s (60sec.) is te zien hoe ieder afzonderlijk thema, een eigen plek krijgt binnen een inspirerend technisch bedrijf. Daarnaast is er een interactieve Instagram-story-quiz ontwikkelt met 30sec. vragen. Vakmensen van de verschillende bedrijven stellen meerkeuze vragen over de verschillende thema’s. De video’s worden organisch en betaald ingezet op de verschillende social media kanalen onder andere als Instagram Stories.

 Homan B.V. 

Homan is een familiebedrijf dat al ruim 85 jaar staat voor kwaliteit. Van huis uit een elektrotechnisch bureau, uitgegroeid tot één van de belangrijkste spelers als het gaat om elektrotechnische oplossingen. Op het gebied van kerst- themaverlichting in winkelgebieden is Homan de grootste leverancier van Nederland. Daarnaast leveren zij aggregaten, zonnepanelen en volledige tijdelijke energievoorzieningen voor evenementen en kermissen.

 Instagram stories  Interactieve quiz 

 Goforsunpower B.V. 

Goforsunpower is specialist op het gebied van installatie en onderhoud van zonne-energie voor uw woning of bedrijfspand. Als onderdeel van Kerkhof Technische Installaties is het een familiebedrijf uit Rhenen waar kwaliteit, service en klanttevredenheid op de eerste plaats staat.

Met inmiddels 3 generaties aan kennis en ervaring kunnen zij zich met trots een totaal installateur en specialist noemen.

 Instagram stories  Interactieve quiz 

Brainstormsessie?
 MEER 
 CASES