Scroll Top

 Calibris Advies  beroepenfilms 

 

 Voorlichting 

 Loop een dagje mee 

 Calibris Advies 

Calibris Advies zet zich in voor leren in de zorg, welzijn en sport. Om een goed beeld te krijgen van de verschillende opleidingen die de zorg te bieden heeft, volgen we drie verschillende studenten. Iedere student vertelt haar persoonlijke verhaal over haar opleiding en met name haar passie: werken in de zorg.

 Thuiszorg 

Nienke (22) volgt de BBL-opleiding verpleegkunde. In de films vertelt zij over haar werkzaamheden en verantwoordelijkheden in de thuiszorg. Wat zij fijn vindt aan het beroep is dat ze zelfstandig kan werken en hierdoor op een plezierige manier contact heeft met mensen. Aankomende studenten krijgen zo een inzicht of de opleiding bij ze past, wat de theorie en praktijk inhoudt en wat de loopbaan te bieden heeft.

 Past het bij je? 

 Theorie en praktijk 

 Je loopbaan 

 Loop een dagje mee 

 Gehandicaptenzorg 

Sanne (22) volgt de BBL-opleiding gehandicaptenzorg. In de viertal films laat ze zien waarom werken in de gehandicapten zorg haar passie is en heeft gekozen voor deze opleiding. Ze is een echt mensen mens en vindt het fijn om voor mensen te zorgen en hen te zien groeien. Op deze manier geven we aankomende studenten inzicht of de opleiding bij ze past, wat de theorie en praktijk inhoudt en wat de loopbaan te bieden heeft.

 Past het bij je? 

 Theorie en praktijk 

 Je loopbaan 

 Verpleeghuis 

Veronique (31) volgt de verkorte BBL-opleiding tot verpleegkundige. Zij werkt al een aantal jaar in de zorg, maar ze wil graag verder leren zodat ze meer kan toevoegen in de zorg. In de films vertelt zij over haar werkzaamheden en verantwoordelijkheden bij het externe verpleeghuis in een ziekenhuis. Toekomstige studenten krijgen zo een inzicht of de opleiding bij hen past, wat de theorie en praktijk inhoudt en wat de loopbaan te bieden heeft.

 Loop een dagje mee 

 Past het bij je? 

 Theorie en praktijk 

 Je loopbaan 
 MEER 
 CASES 
Secured By miniOrange