Scroll Top

 Achmea  Wat is leiderschap? 

 

 webserie 

 Aflevering  Martin Kroos  

 Aflevering  Mohamed Azzouz 

 Wat is  leiderschap ? 

Leiderschap is een belangrijk thema binnen Achmea. Binnen de organisatie wordt leiders de ruimte geboden om hun eigen vorm van leiderschap te creëren en uit te oefenen. Achmea vindt het belangrijk om deze verschillende vormen zichtbaar te maken. In de serie “Wat is leiderschap?” worden verschillende leiders binnen Achmea geïnterviewd door collega’s Merel Tjalsma en Pieter Roorda. Zij gaan langs op de desbetreffende afdeling en de leiders vertellen over hun stijl van leiderschap. Maar ook wat hen drijft om op deze manier leiding te geven.

Leiderschap is één van de belangrijke thema’s binnen Achmea. Leiders kunnen op heel veel verschillende manieren leidinggeven. Maak deze vormen van leiderschap zichtbaar voor een breed publiek.

Claim als organisatie het thema Leiderschap en maak de verschillende vormen breed zichtbaar binnen en buiten de organisatie. In de webserie ‘Wat is leiderschap?’ worden verschillende leiders binnen Achmea gevraagd, wie ze zijn en wat hun stijl van leidinggeven is. Merel Tjalsma en Pieter Roorda nemen de leiders mee naar een plek die past bij hun leiderschap.

 Resultaat 

In 8 verschillende vlogs komen 8 verschillende Achmea leiders aan het woord, die ieder op eigen wijze invulling geven aan hun manier van leiding geven. Aan de hand van verschillende stellingen wordt hun stijl van leidinggeven zichtbaar gemaakt. Stijlen die gedreven worden door hun eigen talent.

 Distributie

 Narrowcasting  5 achmea locaties
 Intranet  14.000 medewerkers
 Facebook  20.000 volgers
 Facebook – Werken bij  8.150 volgers
 LinkedIn  7.262 volgers

 ANDERE 
 ACHMEA 
 CASES