Scroll Top

 Avéro Achmea  BedrijfActiefPolis 

 

 Introductiefilm 

 BedrijfActiefPolis – Introductiefilm  

Een groot deel van de agrarische ondernemers in Nederland is verzekerd via een adviseur/intermediair en een deel daarvan bij Avéro Achmea. Avéro Achmea investeert veel in de samenwerking met adviseurs. Zij ondersteunen de adviseurs al jaren om daarmee de waarde van hun advies te vergroten.
De BedrijfActiefPolis Agrarisch is een nieuwe stap in dat hoofdstuk. De BedrijfActiefPolis Agrarisch is het nieuwe agrarische verzekeringspakket van Avéro Achmea met 24 verzekeringen, zowel zakelijke als particuliere.
Introduceer de nieuwe Agro propositie d.m.v. een inspirerende introductiefilm waarin de ‘Waarde van advies’ goed zichtbaar wordt gemaakt. Door de nieuwe propositie ontstaat er meer ruimte en tijd bij het intermediair voor het advies richting agrarische ondernemers. De doelgroep bestaat uit het gespecialiseerde Agrarische intermediair. (75 kantoren)

Door middel van authentieke storytelling wordt het persoonlijke verhaal vertelt van drie verschillende agrarische ondernemers (landbouw, veeteelt en glastuinbouw) en de samenwerking met hun adviseurs. De merkbelofte ’We begrijpen de waarde van advies” staat daarbij centraal. Daarnaast worden de merkwaarden (toegankelijk, persoonlijk, en bevlogen) door aansprekende voorbeelden naar beeld vertaald.

 Resultaat 

Een inspirerende video waarin echte agrarische ondernemers en adviseurs samenkomen en waarbij persoonlijk contact centraal staat. Er wordt zichtbaar gemaakt dat er achter iedere agrarische ondernemer een sterke adviseur staat. Avéro Achmea kent de agrarische sector en begrijpt dat er nieuwe uitdagingen zijn maar ook dat er nieuwe oplossingen voor nodig zijn.

 Distributie  

Er zijn een korte en een lange versie van de film gemaakt. De korte versie is zowel betaald als organisch ingezet d.m.v. een Linkedin campagne. De lange versie is gepubliceerd via de speciale landingspagina www.averoachmea.nl/kennis/agrarisch. De video’s zijn ook geplaatst op online mediaplatforms voor verzekeringsadviseurs: via een banner op VVP en in-article video op amweb.nl.
Daarnaast is het aangejaagd in de nieuwsbrief van Avéro Achmea aan het gehele adviseursbestand en is de film o.a. vertoond tijdens het introductie event van BAP, tijdens workshops van adviseurs maar ook bij interne medewerkersbijeenkomsten van Centraal Beheer.

 LinkedIn  Advertenties 

 ANDERE
 CASES